Dienst #1

Deep Business Communication om Pro-Actief te blijven groeien
via Webinars & Workshops

Hoe dit werkt?

 

Dat verzekeringstechnische bijscholing een must is, staat buiten kijf. Wanneer jij morgen als makelaar nog mee wil kunnen in deze snel evoluerende maatschappij, ga jij moeten blijven bijscholen. Punt.

Maar er is meer.

Als ondernemer anno 2030 heb jij meer vaardigheden nodig om het hoofd boven water te houden. De tijd dat cliënten naar jou toekwamen is voorgoed voorbij.

De actuele tijd kenmerkt zich immers door de ondernemer die zijn cliënteel achterna holt om het te behouden. Eén. En om nieuwe cliënten aan te trekken. Twee.

Hoewel.

Op dit moment is het nog steeds mogelijk om centraal te staan in het “aankoopproces” in casu van diensten door de consument.

Hoe? Wel, het allesomvattende begrip Deep Business Communication behelst dit dynamische proces.

En allicht zegt deze term je weinig tot niets. Logisch. Deep Business Communication is een nieuw begrip, dat mee evolueert met een snel veranderende maatschappij.

Jij moet met andere woorden gaan ondervinden wat het voor jou betekent.

Of dacht jij soms dat jij morgen plots in een andere setting wakker wordt? 🙂

Het is een groeiproces. Denk maar aan een zwangerschap of aan het kweken van groenten & fruit. Het vergt de juiste initiële handeling – het moet ‘raak‘ zijn – maar het groeiproces vraagt ook aandacht en de nodige zorg.
Je kan moeilijk verwachten dat je lekkere, zelf gekweekte groenten op je bord legt, wanneer jouw plantjes nooit water & meststoffen gehad hebben. Toch?

Vergelijk jezelf nu eens met een cruiseschip.

Waarom? Dat wordt je direct duidelijk.

Jij hebt als verzekeringsmakelaar jouw reputatie. Omdat jij een vaste waarde bent. En die vaste waarde ga jij nooit zomaar op het spel zetten. En dat is begrijpelijk.

Toch ga jij keuzes moeten maken: stap je mee in deze evolutie? Of val jij straks vanzelf uit de boot?

En bovendien kan een cruiseschip nooit 90 graden draaien. Met andere woorden: jouw reputatie heeft als cruiseschip een aanloop nodig: de ruimte voor een U-turn. En die ruimte geldt zowel fysiek als mentaal. Jij gaat je moeten voorbereiden.

Maar wees gerust, we hebben nog een kleine 6 jaar de tijd. En Nicole gooit je nooit zo over boord. Jij krijgt begeleiding, van A tot Z. Maar jij kan er natuurlijk ook voor kiezen om zelf met thema’s aan de slag te gaan.

In deze rubriek wind je daarom 3 categorieën: Free goodies waaronder vooral gratis Webinars, Webinars aan een kleine prijs en tenslotte workshops. Daarnaast kan jij nog investeren via trajecten op maat en op lange(re) termijn (bijv. 6 maand).

Kom dus regelmatig kijken op deze webpagina of schrijf je in in XTRA, hét gratis digitale abonnement voor verzekeringsmakelaars.

En zoals in het mission statement van Nicole Gobin geschreven staat: laten we pro-actief gaan werken en samen bouwen aan een vernieuwd verzekeringssegment dat er ook in 2030 staat.

Omdat het ook anders kan.

Overzicht

Vragen? Of Loopt er iets mis bij de reservering?
Neem contact op met Nicole en vermeld jouw mobielnummer. Ze contacteert je zo snel mogelijk.

Mail Nicole

1. Altijd GRATIS

Deze Webinars zijn altijd GRATIS.
Voor verzekeringsmakelaars, welteverstaan 🙂
———
(Agendabeheer: 30 minuten, kan max. 6 min. uitlopen, afhankelijk v/h aantal vragen)

Hoe uniek ben jij?

Herkenbare foto?

Bijna 12% van de gecheckte websites gebruiken dezelfde foto’s. Om nog maar te zwijgen van de gebruikte artikels.

Wat zegt dat over jouw unieke dienstverlening? Of nog: waar zit jouw meerwaarde dan?

Ook wanneer deze foto je niets zegt, krijg jij gedurende 30 minuten nuttige tips waardoor jij het imago en de service van jouw kantoor kan ombuigen.

Schrijf je in via de knop ‘Reserveer’ onderaan en volg het GRATIS Webinar.

Anoniempje in verzekeringen

Mensen doen alleen zaken met mensen.. En dit inzicht moet je aansporen om hier iets mee te doen.

Ben jij ook een “anoniempje in verzekeringen”? Volg dan DIRECT dit gratis Webinar. Maar ook wie geen anoniempje is, kan hier nog veel uit leren.

Benut 30 minuten van jouw tijd om jouw kantoor duidelijker in de markt te zetten.

Schrijf je in via de knop ‘Reserveer’ onderaan, kies een datum en volg het GRATIS Webinar.

Geen tijd om telkens te komen kijken? Schrijf je direct in voor XTRA. Hét gratis digitale abonnement van Nicole. Alleen voor verzekeringsmakelaars.

Reserveer direct jouw zitje

Klik op de knop onderaan rechts en reserveer jouw zitje, voor het te laat is. Omdat jouw concullega allicht al gereserveerd heeft.

2. Webinars

Proef van elk thema. De Webinars zijn eerder do-it-yourself trajecten. Jij kan dan zelf aan de slag gaan met deze relevante topics. Maar wil jij meer in de diepte gaan en vooral kostbare tijd besparen, schrijf je dan direct in voor één of meerdere praktische workshops.
———
(Agendabeheer: 60 minuten, kan max. 15 min. uitlopen, afhankelijk v/h aantal vragen)

We hebben nog 6 jaar

Gedurende 60 minuten wordt jij ondergedompeld in wat jou de komende jaren te wachten staat. We staan stil bij wat er vandaag achter de schermen gebeurt. En we eindigen in het magische jaar 2030. Nu ja, magisch?

Wees nooit benauwd om wat komen gaat, maar ontdek de opportuniteiten die de komende jaren zeer zeker voor jou weggelegd zijn!

Nieuwsgierig? Klik op de reserveerknop rechts onderaan, lees verder en reserveer jouw zitje. Voor het te laat is.

"Ai ai ai"

En toen was er artificiële intelligentie. Er is geen weg meer terug. Omdat de knop om één en ander om te draaien als het ware afgebroken is. En artificiële intelligentie is een zegen wanneer het slim, lees: ten dienste van de mens, wordt ingezet.

Ga jij morgen de duimen moeten leggen tegen artificiële intelligentie? Nope! Laat je dus niets wijsmaken. Maar wat wel een feit is, is dat jij de dingen op een andere manier gaat moeten aanpakken.

Meer weten? Lees verder via de knop rechts onderaan en reserveer jouw zitje. Voor jouw concullega dat al gedaan heeft.

De opportuniteiten van '24

Nee, natuurlijk heeft Nicole geen glazen bol.

En toch.

Wanneer je naar de markt kijkt, komen er dit jaar extra hindernissen op je af, maar tegelijk ook opportuniteiten.

Dit Webinar is voor alle haantjes-de-voorste die proactief willen gaan werken om mee te surfen op de golven van externe marktfactoren.

Schrijf je daarom direct in. Omdat het je geen windeieren gaat leggen.
Klik op de reserveerknop rechts onderaan, lees verder en reserveer jouw zitje. De plaatsen zijn beperkt.

Tussen wal en schip

Het is al een lange tijd een heikel punt: is de verzekeringsmakelaar een verkoper of een dienstverlener?

Op dit moment val jij tussen wal en schip. Omdat jij in de praktijk een combinatie van beide bent. En toch zitten in de populaire en populistische uitspraak ‘verzekeringen (ver)kopen’ heel wat angeltjes onder het gras.

Doe jouw voordeel en volg dit Webinar. Omdat jij hierdoor wel aan boord wordt geholpen.

Smaakt het naar meer? Klik op de knop rechts onderaan, lees verder en reserveer jouw zitje. Omdat jouw concullega wel weet waar hij de mosterd haalt.
Dit Webinar is beschikbaar vanaf mei 2024. Je kan je nu al inschrijven voor de wachtlijst en in april beslissen of je deelneemt. Stuur Nicole daarom direct een e-mail. Je krijgt de informatie vanzelf. En ook de verjaardagskorting wordt verrekend als jij tijdig reageert.

De kunst van interactie

Stel je eens voor dat jij, op basis van het type persoon, extra inzichten krijgt. En dat kan! Dankzij de onder andere de Myers-Briggs Type Indicator.

Maar ja… Wanneer jouw prospect je alleen een e-mail stuurt, is het vaak moeilijk om in te schatten hoe jij moet gaan communiceren.

Voor wie meer wil weten over de kunst van interactie & over de manier van communiceren met en tussen verschillende generaties, is dit Webinar een must. Omdat jij te weten komt wat jij moet doen om een duidelijke communicatie met jouw divers cliënteel te implementeren.

Interesse? Klik op de knop rechts onderaan, lees verder en reserveer jouw zitje. Omdat het aantal plaatsen beperkt is.
Dit Webinar is beschikbaar vanaf mei 2024. Je kan je nu al inschrijven voor de wachtlijst en in april beslissen of je deelneemt. Stuur Nicole daarom direct een e-mail. Je krijgt de informatie vanzelf. En ook de verjaardagskorting wordt verrekend als jij tijdig reageert.

Geen tijd om telkens te komen kijken? Schrijf je direct in voor XTRA. Hét gratis digitale abonnement van Nicole. Alleen voor verzekeringsmakelaars.

Reserveer jouw zitje via de knop rechts onderaan

Reserveer jouw zitje, voor het te laat is. Omdat jouw concullega je allicht al voor is.

3. Workshops

Proef van elk thema. De Webinars zijn eerder do-it-yourself trajecten. Jij kan dan zelf aan de slag gaan met deze relevante topics. Maar wil jij meer in de diepte gaan en vooral kostbare tijd besparen, schrijf je dan direct in voor één of meerdere praktische workshops.
———
(Agendabeheer: 180 minuten, kan max. 30 min. uitlopen, afhankelijk v/h aantal vragen)

Swimming upstream?

Hoe reageer jij in deze snel evoluerende wereld op onvoorziene en zelfs voorziene externe marktfactoren? Met andere woorden, hoe flexibel en veerkrachtig ben jij?

Tijdens deze praktische workshop wordt jij gestimuleerd om scherp te blijven nadenken en leg jij, samen met Nicole, de basis van een langere termijn visie, richting 2030.

Dus wil jij voortaan deze nieuwe reflexen beheersen, schrijf je dan direct in voor deze workshop via de knop rechts onderaan. Omdat het aantal online plaatsen beperkt is tot 15 deelnemers per sessie.

Inbegrepen: in een gratis follow-up sessie van 60 minuten, krijg jij het woord.

TIP: volg eerst beide Webinars “We hebben nog 6 jaar” & “Ai ai ai”. Op die manier kan jij tijdens de workshop direct de eerste krijtlijnen van jouw visie voor 2030 uittekenen.

Workshop 2

Binnenkort beschikbaar

Geen tijd om telkens te komen kijken? Schrijf je direct in voor XTRA. Hét gratis digitale abonnement van Nicole. Alleen voor verzekeringsmakelaars.

Reserveer direct jouw zitje

Klik op de knop rechts ondereen en reserveer jouw zitje, voor het te laat is. Omdat jouw concullega hier zijn mosterd haalt.

Jouw steun & toeverlaat

NicoleGobin_Foto1

Nicole Gobin