Dienst #1

Pro-Actief blijven groeien
via Webinars, Workshops & Masterclasses

Hoe dit werkt?

 

Dat verzekeringstechnische bijscholing een must is, staat buiten kijf. Wanneer jij morgen als makelaar nog mee wil kunnen in deze snel evoluerende maatschappij, ga jij moeten blijven bijscholen. Punt.

Maar er is meer.

Als ondernemer anno 2030 heb jij meer vaardigheden nodig om het hoofd boven water te houden. De tijd dat cliënten naar jou toekwamen is voorgoed voorbij.

Tenzij jij het goed aanpakt.

Door proactief te werken en te blijven werken, krijg jij tijd om jouw service anders aa nte pakken. Om jezelf klaar te stomen richting 2030. Als het al zo lang gaat duren.

Hoe? Wel, het allesomvattende begrip Proactief blijven groeien behelst een dynamische proces.

Een proces waardoor jij bijblijft in en mee evolueert met een snel veranderende maatschappij.

Vergelijk jezelf nu eens met een cruiseschip.

Waarom? Dat wordt je direct duidelijk.

Jij hebt als verzekeringsmakelaar jouw reputatie. Omdat jij een vaste waarde bent. En die vaste waarde ga jij nooit zomaar op het spel zetten. En dat is begrijpelijk.

Toch ga jij keuzes moeten maken: stap je mee in deze evolutie? Of val jij straks vanzelf uit de boot?

En bovendien kan een cruiseschip nooit 90 graden draaien. Met andere woorden: jouw reputatie heeft als cruiseschip een aanloop nodig: de ruimte voor een U-turn. En die ruimte geldt zowel fysiek als mentaal. Jij gaat je moeten voorbereiden.

Maar wees gerust, we hebben nog een kleine 6 jaar de tijd. En Nicole gooit je nooit zo over boord. Jij krijgt begeleiding, van A tot Z. Maar jij kan er natuurlijk ook voor kiezen om zelf met thema’s aan de slag te gaan.

Om die reden kan jij straks jouw keuze maken en die Masterclasses, Webinars & Workshops volgen die het beste bij je passen. En vanuit je luie stoel.

Neem dus regelmatig een kijkje of schrijf je direct in in XTRA, hét gratis digitale abonnement voor verzekeringsmakelaars.

En zoals in het mission statement van Nicole Gobin geschreven staat: laten we pro-actief gaan werken en samen bouwen aan een vernieuwd verzekeringssegment dat er ook in 2030 staat.

Omdat het ook anders kan.

Binnenkort beschikbaar

Masterclasses

Geen tijd om telkens te komen kijken? Schrijf je direct in voor XTRA. Hét gratis digitale abonnement van Nicole. Alleen voor verzekeringsmakelaars.