Dienst #2

Pro-Actief blijven groeien
via Hands-On & Hands-On-Match

Hands-On

& Hands-On-Match

Herken je dit?

Je wil wel, maar de dag is weeral om! En wat heb je vandaag nu eigenlijk gedaan?! Brandjes geblust? Achter de feiten aangehold?

Ben jij dringend op zoek naar extra medewerkers, maar vind je niemand (gepast)?

Wel, als jij tijdelijk nood hebt aan een paar extra handen, die geroutineerd zijn in verzekeringen, dan kan jij voortaan terecht bij Nicole Gobin. Zo verbreed je & verdiep je jouw expertise.

En de nadruk ligt op tijdelijk. Zoals in het zwangerschapsverlof van een medewerkster, of tot jij de geknipte vaste medewerker(st)er gevonden hebt. Of gewoon een halve dag per maand om je administratie te laten bijwerken. Het kan allemaal.

Omdat jij ondertussen andere dingen kan doen. Weer met je corebusiness bezig zijn bijvoorbeeld. Of gewoon een paar uurtjes lekker voor jezelf: lekker gaan eten of andere leuke dingen doen.

Ideaal toch?

Met haar meer dan 24 jaar ervaring als verzekeringsmakelaar, is Nicole de geknipte externe persoon om mee te draaien in jouw kantoor. Omdat zij de knepen van het vak kent.

Je kent Nicole allicht wel van haar ervaring & gedrevenheid waarbij ze zich ook jarenlang actief heeft ingezet ten voordele van de verzekeringsmakelaars. Denk maar aan Brokers Training & de Beroepscommissie VIZO, waarvan ze nog voorzitter is geweest. En ook de Commissie voor Onderzoek, die nu de Juridische Commissie binnen FvF is.

Klantgerichtheid, efficiëntie & confidentialiteit zijn slechts een aantal van de kernbegrippen die Nicole hanteert.

En de garantie? Jouw cliënt blijft jouw cliënt en wordt enkel gecontacteerd binnen de afgesproken opdracht. En dat krijg jij zwart op wit op papier.

Wil jij gebruik maken van de Hands-on-Match en wil jij met andere woorden uitproberen of Nicole Gobin de perfecte match is voor een tijdelijke opdracht binnen jouw kantoor? Neem dan direct contact op met Nicole en leg jouw Hands-On-Match vast.

Omdat het ook anders kan.

Wat zit inbegrepen?

Een extra experte aan je zijde

Nicole heeft meer dan 24 ervaring als verzekeringsmakelaar, met als kernwoorden:
– klantvriendelijkheid,
– professionalisme &
– tevreden cliënteel
Zo’n meerwaarde is onbetaalbaar. Omdat in die combinatie, één en één altijd drie is (1 + 1 = 3).

En toch kan jij Nicole haar jarenlange expertise tijdelijk aan jouw kantoor toevoegen.

Jouw cliënt staat centraal

Van nature besteedt Nicole zorg aan het menselijke aspect.

Bij de Hands-On & de Hands-On-Match staan vooral jouw cliënt & zijn tevredenheid centraal.

En wees gerust, jouw cliënteel blijft jouw cliënteel en dat krijg jij zwart op wit op papier.

Hands-On-Match

Om te zien of Nicole een match is met jouw kantoor, houden we een verplichte Hands-On-Match. Dat is een blokje van 3 uur aan het basistarief.

Noem het een soort van test. Omdat een en ander natuurlijk ook afhangt van hoe vlot of efficiënt je administratie en/of je service loopt.

Na de Hands-On-Match evalueren we het werk en bespreken we in functie daarvan wat jij nodig hebt om er weer volledig en zorgeloos voor jouw cliënteel te zijn.

Toch zit je nergens aan vast. Omdat de Hands-On-Match op zich een aparte overeenkomst is.

Jouw steun & toeverlaat

NicoleGobin_Foto1

Nicole Gobin