Dienst #3

Deep Business Communication om Pro-Actief te blijven groeien
via Mentoring

What's in it 4 you?

Van alle Webinars en workshops start je onderaan: eerst de gratis Webinars en dan de betalende Webinars & workshops gecombineerd.

Maar stel je nu eens voor dat jij met de individuele hulp van Nicole Gobin nog meer tijd en energie kan besparen. En dat jij met andere woorden nog sneller kan gaan.

Of dat jij vanuit een groepstraject met gelijkgezinde professionals op maat van jouw kantoor gaat werken?

Jij gaat ten eerste tijd besparen, maar ook de synergie tussen jullie gaat ervoor zorgen dat de implementatiesnelheid exponentieel verhoogd en verdiept wordt.

Temeer omdat deze trajecten gecombineerd on- en offline worden gehouden.

Hoe zou jouw leven dan veranderen? Nooit meer gefrustreerd omdat dat de dag te kort is? Je nooit meer hoeven te slepen van het ene naar het andere weekend? Een duidelijke visie over wie jij in de nieuwe verzekeringsmarkt anno 2030 & beyond bent? En dus sneller & gemakkelijker zaken doen? Maar ook een ander leven leiden dankzij een grotere financiële vrijheid.

En ja, natuurlijk kan jij zelf ook aan de slag gaan! Alle inhoud of content heeft Nicole herschreven op maat van de verzekeringsmakelaar.

Dit is de vraag-van-één-miljoen die het verschil gaat maken:

hoe tevreden ben jij, op een schaal van 1 tot 5, met de resultaten van de laatste 3 jaar? En resultaten zijn je financiële resultaten & hoe financiëel vrij jij bent, maar ook jouw gemoedsrust en de tevredenheidsgraad van wat je doet.

scoor jij 4 of 5? Super! Dan heb jij de kneepjes onder de knie en is het zaak om deze en de nieuwe inzichten te gaan toepassen met het oog op de nieuwe verzekeringsmarkt. Vooruitziendheid & visie zijn hier de cruciale begrippen;

scoor jij 3? Hmm. Heel eerlijk? Dan zijn je resultaten mossel nog vis. Sowieso kan jij je werkwijze & je visie in een startfase nog verbeteren en verscherpen;

scoor jij tenslotte 2 of 1: nothing to be ashamed of! Maar weet dat jij je manier van werken drastisch gaat moeten veranderen om nog mee te kunnen draaien in de nieuwe verzekeringswereld.

Conclusie: welk cijfer jij ook scoort op deze tevredenheidsvraag, één feit is zeker: wanneer jij op dezelfde manier als nu blijft werken, boek jij dezelfde resultaten als tevoren.

Of nog, als jij buitengewone resultaten wil neerzetten, dan ga jij de dingen voortaan anders moeten aanpakken.

Dus, ben jij hier klaar voor?

Reserveer daarom direct een intakegesprek met Nicole via de knop rechts onderaan.

Of reserveer je zitje voor een langlopend traject waarin jij op meerdere vlakken tegelijk pro-actief gaat werken (van zodra beschikbaar). Scroll naar beneden, lees verder en reserveer.

Omdat het ook anders kan.

Investering

Wil jij buitengewone resultaten neerzetten of wil jij tegen 2030 ver boven de markt uitsteken? Dan moet jij investeren in jezelf. Met de mentoring van Nicole ga jij energie, tijd én geld gaat besparen. Omdat jij veel sneller kan gaan.
(Agendabeheer: afhankelijk van het traject)

Traject 1

Binnenkort beschikbaar

Geen tijd om telkens te komen kijken? Schrijf je direct in voor XTRA. Hét gratis digitale abonnement van Nicole. Alleen voor verzekeringsmakelaars.

Reserveer direct jouw zitje

Klik op de knop rechts ondereen en reserveer jouw zitje, voor het te laat is. Omdat jouw concullega weet waar hij de mosterd haalt.

Jouw steun & toeverlaat

NicoleGobin_Foto1

Nicole Gobin