Dienst #3

Pro-Actief blijven groeien
via Mentoring

What's in it 4 you?

 

Alle Webinars, Workshops en Masterclasses zijn erop gericht om jou als verzekeringsmakelaar te ondersteunen. Zo krijg je handvaten aangereikt en ga je zelf aan de slag, eventueel met extra begeleiding. Of gaan we, tijdens een workshop, samen aan de slag.

Net omdat Nicole hierin ervaring heeft en het pad voor je geëffend heeft, hoef jij minder tijd te besteden om een en ander zelf uit te zoeken en te puzzelen hoe het voor jou gaat werken.

Jij gaat met andere woorden veel sneller dan wanneer je dit alleen moet doen. En zo bespaar je tijd én energie, die jij aan andere dingen kan besteden. Zoals jouw corebusiness bijvoorbeeld. Of gewoon, lekker extra tijd voor jezelf en je gezin & vrienden.

Verder krijg jij binnen de groepstrajecten het voordeel om met gelijkgezinde professionals te communiceren. En deze synergie gaat ervoor zorgen dat de implementatiesnelheid exponentieel verhoogd en verdiept wordt.

Hoe zou proactief werken jouw leven veranderen? Nooit meer gefrustreerd zijn omdat dat de dag te kort is? Je nooit meer hoeven te slepen van het ene weekend naar het andere weekend?
Een duidelijke visie hebben over wie jij in de nieuwe verzekeringsmarkt anno 2030 & beyond bent? En dus in staat zijnom sneller & gemakkelijker zaken te gaan doen?
Maar allicht ook een ander leven leiden dankzij een (nog) grotere financiële vrijheid.

En ja, natuurlijk kan jij zelf ook aan de slag gaan! De inhoud of content van de Masterclasses, Webinars en Workshops heeft Nicole herschreven op maat van de verzekeringsmakelaar.

Omdat dit is de vraag-van-één-miljoen is, die het verschil gaat maken:

hoe tevreden ben jij, op een schaal van 1 tot 5, met de resultaten van de laatste 3 jaar? En resultaten zijn je financiële resultaten & hoe financiëel vrij jij bent, maar ook jouw gemoedsrust en jouw tevredenheidsgraad van de positieve impact die jij op jouw cliënteel hebt.

scoor jij 4 of 5? Super! Dan heb jij de kneepjes onder de knie en is het zaak om jouw (nieuwe) inzichten te gaan toepassen met het oog op de nieuwe verzekeringsmarkt. Vooruitziendheid & visie zijn hier de cruciale begrippen;

scoor jij 3? Hmm. Heel eerlijk? Dan zijn je resultaten mossel nog vis. Sowieso kan jij je werkwijze & je visie in een startfase nog verbeteren en verscherpen;

scoor jij tenslotte 2 of 1: echt waar: nothing to be ashamed of!
Maar weet dat jij jouw manier van werken gaat moeten veranderen om nog mee te kunnen draaien in de nieuwe verzekeringswereld.

Conclusie: welk cijfer jij ook scoort op deze tevredenheidsvraag, één ding is zeker: wanneer jij op dezelfde manier als nu blijft werken, boek jij dezelfde resultaten als tevoren.

Of anders gezegd, als jij buitengewone resultaten wil neerzetten, dan ga jij de dingen voortaan anders moeten aanpakken.

Dus, ben jij hier klaar voor?

Neem binnenkort een kijkje en zie welke Masterclasses jij als verzekeringsmakelaar kan volgen.

Omdat het ook anders kan.

Mentoring

Wil jij buitengewone resultaten neerzetten of wil jij tegen 2030 ver boven de markt uitsteken? Dan moet jij investeren in jezelf. Met de mentoring van Nicole ga jij energie, tijd én geld gaat besparen. Omdat jij op die manier veel sneller kan gaan. Of nog beter: omdat 1 plus 1, 3 is.