Neem contact op met Nicole

Bellen?

+32 477 315 989

Spreek altijd een bericht in

Langskomen?

Hortensiastr. 5
2020 Antwerpen

welkom na afspraak

Videobellen?

Reserveer direct

je gratis intakegesprek

Gegevens

BTW BE0855.176.348
FSMA 0855.176.348

Mission Statement

Met haar ruime 27 jaar ervaring, komt Nicole Gobin zelf uit de verzekeringssector.

Zij kent het reilen & het zeilen van hoe een kantoor van binnenuit werkt maar al te goed. Temeer omdat zij, na de pensionering van haar ouders, de laatste jaren zonder mederwerkers instond voor haar cliënteel.

Efficiency, duidelijke communicatie en andere vaardigheden die belangrijk zijn om pro-actief te werken, stonden dan ook centraal.

Maar de tijden zijn veranderd. Pro-actief werken is een onvoldoende voorwaarde om er in 2030 nog bij te horen.

En vooral de kleine verzekeringskantoren gaan deze ingrijpende veranderingen het meest intensief ervaren.

Maar ook de middelgrote kantoren moeten bijbenen om er ook in 2030 te staan. Zoals men in het Engels zegt: ’they have to step up their game’.

Nicole heeft er dan ook haar missie van gemaakt om verzekeringskantoren via DBC te helpen om proactief te blijven groeien in onze snel evoluerende maatschappij.

We hebben nog 6 jaar, iets minder zelfs, om er een nog groter succes van te maken.

Schrijf je daarom direct in voor XTRA, hét gratis digitale abonnement voor verzekeringsmakelaars.

Wie is Nicole?

Zelfs als kleine ukkepuk vond Nicole het werk van haar ouders heel belangrijk: zij hielpen die mensen uit de nood die met hun handen in het haar zaten & ze gaven bijkomend advies over hoe hun cliënten een en ander konden voorkomen.En klaar: iedereen tevreden! Dat was de inhoud van haar toenmalig langste woord van de wereld: verzekeringsmake – klaar: iedereen gelukkig. En klaar.

Eenvoudig, toch?NicoleGobin_FreubelklasNicole kreeg de knepen van het vak dan ook met de paplepel mee. Nu ja, anno 2024 zou men moord en brand (heb je ‘m? :)) schreeuwen over kinderarbeid, maar toen ging dat zo: als zoon of dochter hielp je jouw ouders tijdens de vakantieperiodes.

Naast de passie voor het beroep van verzekeringsmakelaar, kreeg Nicole ook de passie mee voor het zoeken naar en vooral het vinden van oplossingen. Want ja, niemand is in staat om met hetzelfde inzicht te kijken naar én het probleem én de mogelijke oplossingen. Daar heb je andere inzichten voor nodig.

Ondertussen heeft Nicole wel al wat watertjes doorzwommen en heeft ze die extra inzichten ontwikkeld & geïmplementeerd zodat ze in staat is om vanuit een ander perspectief te kijken naar de problemen waar jij als ondernemer en als verzekeringsmakelaar tegenaan loopt.

Zelfs wat vroeger onmogelijk of onbereikbaar leek te zijn, implementeer jij voortaan samen met Nicole.

En ja, daar is moed voor nodig. Om de dingen voortaan anders te gaan aanpakken.

Als jij je leven echt wil veranderen of als jij jouw resultaten nog extra wil verbeteren, dan ga jij jouw visie, jouw manier van aanpak en dus jouw acties anders moeten organiseren. Omdat jij steeds dezelfde resultaten gaat krijgen als jij alleen maar hetzelfde doet.

En allicht is dat wel oké en ben jij tevreden met een gemiddeld leven.

Maar stel je voor dat jij buitengewone resultaten kan neerzetten. En een buitengewoon leven kan leiden.
Alleen maar dankzij de inzichten van Nicole.

Want ja, zij is in staat om je een spiegel voor te houden en je te laten zien wat jij wel kan bereiken.

Dus wees positief en kijk uit naar jouw gratis online intakegesprek met Nicole.

PS. Natuurlijk heeft Nicole heeft geen glazen bol, maar ze luistert wel en zoekt naar oplossingen op jouw maat voor dat gevecht waar jij het meest van wakker ligt: te weinig tijd, je van het ene weekend naar het andere slepen, vol ambitie je laptop op vrijdag mee naar huis nemen en die op maandagochtend onaangeroerd terugvinden, oneerlijke concurrentie, steeds opnieuw verantwoording moeten afleggen, steeds opnieuw moeten vechten voor wat je wil behouden, dat onbehaaglijke gevoel dat je telkens weer overvalt wanneer men jouw beroep wil doodknijpen. Omdat blijkbaar alleen de grote boîtes nog meetellen.

Om nog maar te zwijgen over wat de toekomst brengt: aangepaste opzegtermijnen, artificiële intelligentie die zich met ongekende snelheid manifesteert en het heilige jaar 2030!
Maar daar later meer over.

Boek daarom direct jouw gratis online intakegesprek. Je hoeft alleen maar 30 minuten van jouw tijd te reserveren.

Omdat stoppen geen optie is. Daar zijn we allemaal van overtuigd: ook in 2030 is er nog steeds plaats voor de kleinere verzekeringsmakelaar.  want jouw werk is té belangrijk. Maar …
jij gaat het wel over een andere boeg moeten gooien.

Dus reserveer direct jouw jouw gratis intakegesprek!

Omdat jij belangrijk bent.

Tot snel!