Al het aangeleverde materiaal, ongeacht de gebruikte vorm en de gevoerde taal, heeft Nicole Gobin met zorg samengesteld, onder meer voor de verzekeringssector.

Wil jij het materiaal van Nicole Gobin (Gobinsight) als verzekeringsmaatschappij, underwriter of andere derde gebruiken, respecteer dan haar inspanningen en neem contact met haar op. We bekijken samen welk materiaal jij kan inzetten. Op die manier werken we samen aan een sterke (verzekerings)sector met sterke ondernemers.

Hoewel het weinig zinvol is om materiaal zonder meer over te nemen (= zonder aanpassing aan je eigen verzekeringskantoor), mogen cliënten van Nicole Gobin – Gobinsight het materiaal als basis gebruiken ten behoeve van hun eigen verzekeringskantoor. Groeperingen en/of samenwerkende kantoren nemen vooraf contact op met Nicole Gobin.

Voor de goede orde: auteursrechten zijn in België aan dwingende wettelijke bepalingen onderworpen. De auteursrechten komen in toe aan Nicole Gobin – Gobinsight, ongeacht de gebruikte vorm en de gevoerde taal.